Zomer concert 2022

Op weg naar de viering van het 75 jarig bestaan willen we natuurlijk maar al te graag optreden op de plaats waar het allemaal begon met de Muziekvrienden, en voor de mensen waarvoor de Muziekvrienden uiteindelijk opgericht is: de mensen van Huize Padua. Daarom hebben we op 14 juli een zomer concert in de startblokken staan.

Carat Concert 2022

Op zondag 3 juli gaan we voor het eerst sinds COVID-19 weer een optreden verzorgen en wel op het Caratpaviljoen in Helmond.

PaduaPop: kleinschalig festival in het park van Huize Padua

Eindelijk mag het weer, de tweede officiële editie

Op zondag 29 mei organiseert GGZ Oost Brabant tussen 13.00 en 19.00 uur in het park op Huize Padua een kleinschalig, gratis toegankelijk én alcoholvrij festival: PaduaPop. Dit festival heeft in 2019 haar eerste editie gevierd en kent naast livemuziek op twee podia ook volop leuke activiteiten voor de kids, silent disco/yoga, DJ’s  en een Mért.

Het festivalprogramma wordt ingevuld door bewoners en medewerkers van Levendig Landgoed Huize Padua (o.m. DJ’s en de Mért) en bekende artiesten uit de regio.

Naast Grote Beek Pop van collega-organisatie GGzE, is PaduaPop het tweede gratis alcoholvrije openluchtfestival in Brabant georganiseerd door een GGZ-organisatie.

Met acts van o.a. VOF de Kunst en Casa de La Muerte
De voorbereidingen voor het nieuwe evenement zijn in volle gang. Naast live muziek van VOF de Kunst, Casa de la Muerte, Pokey and the Headlights, Angie Flare en DJ’s Turbo JeeBee en Benny, is er een Mért, silent disco/yoga, food corner en uiteraard zijn er leuke dingen voor de kids. Meer informatie over de line up vind je op de  facebookpagina en www.ggzoostbrabant.nl/paduapop

Verbinding met de buurt
“Met PaduaPop wil GGZ Oost Brabant bijdragen aan de versterking van de band tussen de buurt/regio en Huize Padua als wijk van Boekel”, vertellen Theo Rovers, coördinator vrijetijd en welzijn en Vivianne Viguurs, manager communicatie die beide in de organisatie van dit evenement participeren dat in samenspraak met cliënten, medewerkers, vrijwilligers én de buurt van Huize Padua is ontstaan. “Een gratis kleinschalig festival met voor ieder wat wils: van live-muziek, silent disco tot de Mért.”

De muziekvrienden zullen hier een tombola presenteren met leuke prijzen!

Seniorenorkest Lieshout te gast op Terrasconcert Huize Padua

Naast het optreden van Blaasorkest De Muziekvrienden tijdens het Terrasconcert heeft het Seniorenorkest uit Lieshout te kennen gegeven maar wat graag af te reizen naar Huize Padua, om daar een deel van het concert voor hun rekening te nemen. Het concert, dat op 6 juli 2017 om 19:00 zal aanvangen, krijgt op deze manier een prachtige invulling. Lees verder “Seniorenorkest Lieshout te gast op Terrasconcert Huize Padua”