De Muziekvrienden

Wij, De Muziekvrienden, bestaan uit 25 enthousiaste muzikanten en zijn een gewaardeerd blaasorkest met een breed en divers repertoire. De vereniging is opgericht in 1947 te Huize Padua en is nog altijd met deze instelling verbonden. Op het repertoire staat moderne blaasmuziek zoals pop, rock, Zuid-Amerikaans, tango, Franse chansons, cha-cha, swing, maar ook Tjechische blaasmuziek, dixieland, wals en polka.

Per jaar verzorgen we ongeveer 15 optredens. De optredens worden onder andere gegeven voor de gemeenschap van Huize Padua, in het Caratpaviljoen in de Helmondse Warande, de Muziektuin in Beek en Donk, als ook in verzorgings- of andere instellingen. Verder staat er ieder jaar een kerstconcert op het programma. Ook zijn onze muzikale klanken al verschillende malen te horen geweest in de Efteling. Een jaarlijks hoogtepunt is het optreden in Hoenderloo op de slotdag van de Apeldoornse vierdaagse.

We hebben een goede balans gevonden tussen muzikaal presteren, plezier en vriendschap. En we nodigen je dan ook van harte uit voor onze optredens!